Stretcha ut muskler?

Hej och välkommen till mig och min blogg. Idag ska jag berätta om när jag går på yoga i Kalix för att mjuka upp mina muskler. Jo, jag brukar gå på yoga i Kalix ganska ofta och jag började med detta för något år sedan. Jag tränar väldigt mycket dans och då måste man vara vig, helst. Jag har alltid stretchat, men gör man inte det på ett tag så blir man stel snabbt, men jag har märkt att yoga har hjälpt mig mycket och det är ett långsiktigt sätt att bli vig och smidig på, i alla fall för mig.

Jag började dansa när jag var åtta år och när jag var 13 år insåg jag att det gick mycket bättre och lättare att dansa när man har mjukare och längre muskler. Varför jag inte hade det innan var för inge hade sagt till att det var bra att mjuka upp kroppen. I alla fall började jag stretcha varje dag och allt blev ås mycket lättare. Men under sommarloven stretchade jag inte lika mycket som jag brukade göra och då märkte jag att jag blev stel ganska fort. Samma sak när man är sjuk, då ska man helst inte hålla på med olika grejer och då blev jag stel ganska lätt. För något år sedan började jag i alla fall gå på yoga i Kalix där jag bor och nu känner jag att man stretchar mer långsiktigt på detta viset. Det är också skönt, och jag rekommenderar er att göra det om ni har tid och lust. Ha det så bra och stretcha på! Ni är så bra.